Meer ruimte door een entresolvloer

Entresolvloer

Voor een bedrijf is het belangrijk om genoeg ruimte te hebben voor zowel het personeel als de spullen die er opgeslagen staan. Zeker als je een webshop hebt is het belangrijk dat er genoeg ruimte is voor de opslag en dat de bestellingen gepakt kunnen worden. Op deze manier zorg je ervoor dat je iedereen op zijn gemak kan werken en dat je ook de mogelijkheid hebt om uit te kunnen breiden. Mocht je nu toch ruimte te kort hebben, dan zijn er verschillende dingen mogelijk. Je kunt bijvoorbeeld kijken naar een grotere loods, maar je kan ook kijken naar de mogelijkheden op de huidige locatie. Je kan bijvoorbeeld een entresolvloer aanschaffen en inbouwen.

Kleine verbouwing, grote gevolgen

Een entresolvloer is een eigenlijk een tussenvloer waardoor je meer oppervlakte creëert zodat je meer op kan slaan. Die zou een extra kantoor kunnen zijn, maar hier kunnen ook meerdere spullen staan voor een groeiende webshop. Het is misschien een kleine verbouwing op de locatie, maar het kan zeker een aantal grote gevolgen hebben die betrekking heeft op extra ruimte. Mocht je loods dus net wat te klein zijn, dan krijg je op deze manier net weer even wat meer ruimte. Je kunt dus meer producten verkopen en dat zorg dan weer voor meer geld.

Laten doen door een specialist

Er zijn verschillende specialisten die jou kunnen helpen bij het inbouwen van een entresolvloer. Deze specialisten weten precies wat er moet gebeuren om een goede entresolvloer in te bouwen en daarmee meer oppervlakte te krijgen. Dit is goed voor het bedrijf en voor de specialist want op deze manier is iedereen tevreden.

Contact opnemen

Ben jij toe aan meer ruimte door middel van een entresolvloer? Dan kan je nu contact opnemen met de specialisten om de mogelijkheden te bekijken.

Geef een reactie