kinderopvang De Bilt

kinderopvang De Bilt

Bent u opzoek naar de beste kinderopvang De Bilt? Kom dan eens een kijkje nemen bij ons. Het is al mogelijk om uw kinderen op te vangen vanaf een paar uur in de week. Eigenlijk werken we met verschillende groepen. De een is de verticale groep en de andere de peutergroep. Hierover leest u hieronder meer.

Verschillende groepen bij Kinderopvang De Bilt

De eerste groep is bij ons de verticale groep van Kinderopvang De Bilt. Hier zitten de kinderen in van verschillende leeftijden. Meestal zijn deze van 0 tot 4 jaar. Deze zitten bij elkaar omdat ze ongeveer allemaal één niveau hebben. De leeftijden verschillen sterk van elkaar, maar de ontwikkelingen gaan ook door op eigen tempo. De vaardigheden op sociaal gebied worden gestimuleerd doordat ze van elkaar kunnen leren. We houden wel rekening met de kinderen. Dus wanneer ze niet goed met elkaar kunnen vinden, zullen ze worden overgezet naar een andere groep. Op die manier is iedereen welkom binnen de groep en willen we graag dat iedereen op zijn of haar plaats zit. Een ander voordeel van deze verticale groep is dat kinderen vaak ook bij hun broertjes en zusjes in de groep zitten. Op die manier is dit het zelfde als hun thuissituatie en kunnen ze langzaam wennen aan nieuwe gezichten in hun omgeving.

Jong en oud in één

Het voordeel van Kinderopvang De Bilt is dat jong en oud bij elkaar zit. Natuurlijk niet heel oud bij heel jong, maar wel verschillende leeftijden bij elkaar. De peutergroep houden we ook graag nauwlettend in de gaten en dan voornamelijk hun ontwikkelingsniveau. Dit is namelijk ook voor deze groep erg belangrijk. Wat ook goed is dat de kinderen elkaar omhoog kunnen houden. Op die manier houden ze elkaar scherp en kunnen ze van elkaar leren. We zien u graag bij de kinderopvang!

Geef een reactie