Horoscoop voor november

horoscoop

Gefeliciteerd beste Weegschaal! Reinig je hart om ruimte te maken voor nieuwe liefde. Dit kan in de vorm zijn van een nieuwe relatie, maar je kunt ook een huidige relatie helen. Mediteer en let goed op patronen uit je jeugd die het overgenomen van je familie en jou nu als volwassene belemmeren. En als je openstaat voor heling, is dit de ideale maand, zelfs als je de afgelopen jaren veel kwesties onderdrukt hebt. Je inzet wordt nu rijkelijk beloond! Maak een lijstje met dingen die je vreugde geven in het leven. Je hart en geest zullen dan vervuld zijn met plezier en dat maakt het makkelijke en als je openstaat voor heling, is dit de ideale maand, zelfs als je de afgelopen jaren veel onderdrukt hebt. Je inzet wordt nu rijkelijk beloond! Maak een lijstje met dingen die je vreugde geven in het leven. Je hart en geest zullen dan vervuld zijn met plezier en dat maakt het makkelijker om overvloed aan te trekken.

Beste Schorpioen, Mercurius keer deze maand retrograde in je teken, en dit helpt je om de kern van je identiteit en innerlijke motivaties te verkennen. Hierdoor is het een ideale maand om je doelen te herzien: voor je carrière, je relaties en ook je gezondheid. Vergeet niet dat je identiteit fluïde is en altijd verandert, dus laat oude instellingen, wrok en opvattingen los als je ze je ervan weerhouden verder te komen in het leven. Werk met affirmaties die je inspireren om naar de toekomst te werken, zelfs als het nu nog lijkt alsof het nooit mogelijk zou kunnen zijn. Dit is diepgaand zielswerk en kost veel energie, dus zorg deze maand ook voor balans door plezier te hebben en leuke dingen te doen!

Beste Boogschutter, dit wordt een krachtige maand voor je financiën! Mediteer op overvloed en probeer je bewust te worden van hoe je jezelf ervan weerhoudt om meer overvloed in je leven te laten vloeien. Kijk vooral naar beperkende opvattingen over geld die je van je familie hebt overgenomen. Wanneer een ‘armoedegedachte’ in je opwelt, ga hier dan tegenin met bewuste gedachten en affirmaties over overvloed. Praat ook eens met vrienden of zelfs een professional over geld, goede gewoonten en gezonde financiële opvattingen. Je kunt deze maand een grote doorbraak ervaren op gezondheidsgebied en eindelijk een oplossing vinden voor een kwestie waar je al lang mee worstelt, zoals bijvoorbeeld roken of ongezonde voedingspatronen. Geef het niet op! Prijs al je kleine overwinningen!

Beste Steenbok, nu Saturnus en Pluto verder bewegen in je teken, is het een perfect moment om eindelijk eens af te rekenen met negatieve gedachten over jezelf. Mediteer en visualiseer dat je een zware last van je afzet die je steeds hebt meegedragen als een zware rugzak. Zie hoe je wegloopt, vrij van zelfkritiek en gemene innerlijke dialogen. Vraag vrienden om dingen op te schrijven die ze fijn vinden aan jou en lees dat lijstje elke dag. Dwing jezelf om ook dingen die je goede kwaliteiten vindt aan jezelf toe te voegen aan dit lijstje! Worstel je al een tijdje met je spiritueel beoefening, probeer dan eens een andere vorm van meditatie, zoals yoga of mantra’s zingen. Iets wat makkelijk en vanzelf gaat. Je spirituele ontwikkeling hoeft geen strijd te zijn!

Beste Waterman, liefde kan je helpen om elke kwestie te overwinnen die rondsluimert in je onderbewustzijn en je ervan weerhoudt om je leven ten volle te leven. Als je tijdens het mediteren nare gevoelens ervaart, verwelkom ze dan in je hart zoals je een vriend in nood zou verwelkomen. Je zult merken dat de pijn zo wegsmelt in de energie van je zelfmededogen. In deze tijd is het misschien moeilijk om geknuffeld te worden wanneer je dat nodig hebt, dus doe eens gek en knuffel jezelf! Verwen jezelf met een uitgebreide zelfmassage met een lekkere olie, gevolgd door een heerlijke warme douche. Aanraking grondt je in je lichaam en haalt je even uit je malende gedachten.  Deze maand kunnen er zich ook onverwachte kansen in je carrière voordoen. Probeer er nog even over na te denken als dat mogelijk is en stel je definitieve beslissing uit tot volgende maand, wanneer Mercurius direct keert. Dan krijg je meer duidelijkheid of deze kans ook echt bij je past en in al je behoeften voorziet.

Beste Vissen, Mercurius keert deze maand retrograde, dus kies voor meditatie of spirituele beoefeningen die je tot rust laten komen. Je dromen en intuïtie zijn momenteel heel sterk, dus het is een goede maand om antwoorden te zoeken op vragen waar je al langer mee worstelt. Je innerlijke wijsheid is hier je beste raadgever. Zoek bewust vrienden en activiteiten op die betekenisvol voor je zijn. Oppervlakkige dingen vind je deze maand echt niet fijn! Als je single bent, kun je een relatie beginnen die past bij je waarden en je ziel weer inspireert. Als je al een partner hebt, doe dan weer eens dingen die jullie vroeger leuk vonden om samen te doen, zodat jullie passie weer kan aanwakkeren.

Beste Ram, er staan je deze maand sterrenbeeld november grote veranderingen op carrièregebied te wachten. De cyclus die je deze maand binnengaat, duurt maar liefst dertig jaar! In deze periode kunnen er dingen op je pad komen waar je al heel hard op hebt gehoopt en voor gewerkt. Verwelkom alle veranderingen. In het begin is het misschien even aanpassen, maar tegen december voel je je weer helemaal in je element met je nieuwe taken. Nu Mercurius retrograde is, is het een goed moment om te praten over vertrouwen en intimiteit met je partner. Er kan veel heling en verdieping van je relatie plaatsvinden. Heb je onenigheid over geld met een broer of zus, laat het dan los. Jullie relatie is belangrijker.

Beste Stier, nu Saturnus en Pluto direct keren, is het een goed moment om je weer toe te leggen op je spirituele beoefeningen. Zelfs als je het gevoel hebt dat er “niets gebeurt” wanneer je mediteert, bidt of yoga beoefent, heb dan toch vertrouwen dat er langzaam maar zeker diepgaande veranderingen plaatsvinden! Over een paar maanden staan je grote doorbraken te wachten die voor jou het bewijs zijn dat je vooruitgang boekte, zelfs als het vaak niet zo voelde. Als je een partner hebt, zorg dan dat je een paar goede gesprekken hebt om de lucht te klaren. Dan kunnen jullie samen weer de volgende fase van jullie zielsreis samen inplannen.

Beste Tweelingen, de kans is groot dat je deze maand wat meer moeite hebt met focussen en je aandacht erbij houden. Je wordt steeds afgeleid door zorgen. Mercurius keert deze maand retrograde, dus zorg er voor dat je eetpatroon de boel niet onnodig verergert. Vermijd of beperk suiker, cafeïne en zwaar bewerkte voeding.  Word je ook bewust van de “verhalen” die je gedachten je vertellen. Als je steeds blijft hangen in pijnlijke herinneringen, kunnen ze je steeds weer opnieuw pijn doen. Mediteer en houd de uitdagingen in je hart vast en omring ze met liefde. Laat het verhaal los en laat de emotie oplossen in je eigen mededogen. Je hoeft je gedachten hier niet onder controle te krijgen of een “stille geest” te hebben. Herhaal gewoon een liefdevolle mantra, zoals “Ik hou van je” of “Ik vergeef je”. Zo kan er weer vreugde in je hart stromen!

Beste Kreeft, deze maand draait om het diepgaand helen van relaties. Neem je grenzen eens onder de loep en of ze wel worden gerespecteerd in je relatie. Maar wees ook eerlijk met jezelf: ben je wel duidelijk over je grenzen? Geef je wel aan wanneer iemand er overheen gaat? Mensen kunnen tenslotte je gedachten niet lezen! Met directe maar zachtaardige communicatie kun je veel moeilijkheden die het afgelopen jaar zijn ontstaan weer oplossen. Fysiek gezien heb je deze maand meer energie en mentaal meer optimisme! Zorg er ook voor dat je weer contact zoekt met vrienden als je het contact hebt laten verwateren. Ze kunnen deze periode voor veel steun zorgen.

Beste Leeuw, dit is een geweldige maand qua financiën! Er kan je een fijne meevaller te wachten staan, zoals een onverwachte teruggave of een bonus op je werk. Nu Saturnus en Pluto voorwaarts keren, zal het beter gaan met je carrière en krijg je ook duidelijk voor ogen wat de beste stappen zijn om verder te komen. Voed je lichaam met simpele beoefeningen, zoals bewust diep ademhalen. Visualiseer dat je bij elke uitademing negativiteit in je leven loslaat. Probeer ook weer eens te mediteren als je daar steeds niet aan bent toegekomen. Gun jezelf wat extra slaap en dutjes als je die nodig hebt. Het is ook een goede maand om thuis oude dingen die je niet meer gebruikt weg te doen, om letterlijk en figuurlijk meer ruimte te creëren in je leven.

Best sterrenbeeld Maagd, Venus is deze maand in je teken, dus het is een goed moment om te focussen op zelfliefde. Wees toch niet altijd zo kritisch op jezelf. Een beetje zelfspot is charmant, maar je hoeft jezelf niet steeds zo neer te sabelen! Mediteer op vriendelijke woorden en affirmaties. Nu Saturnus en Pluto voorwaarts keren, is het een goed moment om te spelen, kunst te maken, dansen, lekker maf te doen met je huisdieren en gewoon zacht en liefdevol te zijn voor jezelf. Je kunt een relatie best een tweede kans geven, maar zorg er wel voor dat vriendelijkheid, liefde, grenzen en respect centraal staan.

Lees meer horoscopen op Horoscoop-Hoekje.nl

Geef een reactie