Groenvoorziening

Groenvoorziening

Wanneer we het hebben over Groenvoorziening, kunnen we het hebben over verschillende werkzaamheden. Met dit containerbegrip wordt namelijk meer bedoeld dan alleen maar een tuin aanleggen. We zijn gespecialiseerd in alle voorzieningen die u kunt doen voor uw buitenomgeving. We zullen u in dit artikel verschillende werkzaamheden voorleggen die wij allemaal voor u kunnen doen.

Werkzaamheden voor uw groenvoorziening

We doen zoals we net al vertelde verschillende werkzaamheden op gebied van Groenvoorziening. Voor de totale inrichting van de buitenruimtes kunt u bij ons terecht. Zo doen we werkzaamheden op basis van grondwerk, riolering, kabels en leidingen. Maar ook doen we verhardingen maken voor opritten enzovoorts. Daarnaast natuurlijk de voorziening met groen. Maar ook hekwerken en erfafscheidingen. De bouwkundige elementen kunnen wij ook voor u managen. Dit heeft vooral te maken met de opdrachtgever van lastige bouwwerken. Sinds een aantal jaar houden we ons ook bezig met waterpartijen en straatmeubilair. Zeker dit laatste merken we een sterke toename in. Zo kunnen we uit verschillende stenen iets maken. Dit heeft alles te maken met uit steen gehouden meubels die goed tegen het weer komt. Het is ook wel erg leuk om stenen meubels te hebben. Wilt u hier meer over weten? Dan kunt u direct bij ons op de site kijken.

Welke werkzaamheden voor deze voorziening

We voeren op basis van de groenvoorziening verschillende werkzaamheden uit. Dit zijn dingen als het aanbrengen van de beplanting en boomverzorging. Ook snoeien en maaien hoort daar natuurlijk bij. Maar nog wel belangrijker is het bestrijden van het onkruid. Dit is iets wat zeker grondig moet gebeuren. Wanneer u dit niet doet, blijft het constant terugkomen. Dit is natuurlijk niet de bedoeling. We houden van hard werken in het groen en gaan hier ook alles aan doen om het voor elkaar te krijgen. We hopen snel uw opdrachtgever en partner te worden!  

Geef een reactie