Grappige t-shirts

grappige t-shirt

Ben je opzoek naar een ruim aanbod van t-shirts met opdruk dan ben je bij Grappige t-shirts aan het juiste adres. Grappige t-shirts heeft voor zowel mannen als voor vrouwen een grote collectie leuke t-shirts waarvan er veel gemaakt zijn van biomateriaal en dus milieuvriendelijk. Tevens hebben wij bij Grappige t-shirts een ruime keus voor kinderen. Vind je het leuk om zelf grappige t-shirts te ontwerpen en te laten drukken, dan is dat mogelijk vanaf 20 stuks. Ideaal wanneer je voor een feestje bedrukte t-shirt nodig hebt. Kijk snel op de website voor meer informatie.

Grappige t-shirt zorgt telkens weer voor de meest toffe printen die gemaakt worden door ontwerpers. Daardoor heeft Grappige t-shirts veel unieke t-shirts in het assortiment. Doormiddel van de vele categorien zijn er voor iedereen unieke t-shirts. Een aantal categorien van onze unieke t-shirts zijn: t-shirts met opdruk, fair wair, retro shirts, funky shirts, bedrukte shirts, fun shirts, geprinte shirts en biologische shirts. Voor een ieder genoeg keuze dus.

Wij van Grappige t-shirts vinden het erg belangrijk dat de bedrukte shirts of gewoon leuke t-shirts milieuvriendelijk zijn of anders gezegd de bedrukte shirts worden ook wel Fair Wear genoemd. De leuke t-shirts van grappige t-shirts zijn gemaakt van organisch katoen of biologisch katoen en de bedrukte shirts worden met inkt op waterbasis vervaardigd hierdoor ontstaat een minder milieubelastend product. Hierdoor zijn veel van onze leuke t-shirts Fair Wear. Wil jij mooie bedrukte shirts maar toch rekening houden met het milieu koop dan Fair Wear bij grappige t-shirts.

Bezoek de website

Geef een reactie