Fysiotherapie in Den Haag

fysiotherapie den haag

Iedereen heeft wel eens last van een blessure. Of die blessure een gevolg is van een val van de trap of van een verkeerde beweging tijdens het sporten, je wilt er snel vanaf. Voor een goede fysiotherapie in Den Haag en omgeving ga je naar B&B Healthcare. B&B Healthcare is een veelzijdige fysiotherapie praktijk met professionele en betrokken fysiotherapeuten. U kunt bij ons terecht voor verschillende soorten fysiotherapie, revalidatie, preventie en topsport.

Fysiotherapie

Het doel van fysiotherapie helpt met het wegnemen of verminderen van klachten en blessures. Samen kijken we naar het probleem van uw blessure en zullen we aan de hand hiervan een traject ingaan om de blessure te verminderen of weg te nemen. Dat ligt vaak aan de situatie en de ernst van de situatie.

Uit ervaring merken wij op dat de meeste blessures voortkomen tijdens het sporten, tijdens werk, een verkeerde beweging of na een ongeluk. In 9 van de 10 gevallen, als er geen medische behandeling nodig is, kan fysiotherapie de oplossing bieden. Om deze reden verwijst een dokter ook vaak naar een fysiotherapeut. Wij zorgen ervoor dat u de dagelijkse activiteiten weer kunt hervatten zonder enige belemmeringen.

Onze behandeltrajecten bestaan uit:

  • Advies en informatie;
  • Begeleiding;
  • Behandeling.

Op deze manier wordt het niets over het hoofd gezien, en door middel van goed advies kunnen toekomstige blessures voorkomen worden.

Soorten fysiotherapie

Er zijn talloze blessures waarvan ieder een andere behandeling nodig heeft. Hieronder onze belangrijkste behandelingen op een rij:

Topsport

B&B Healthcare heeft ook aandacht voor sporters en topsporters met een NOC*NSF A of B status. Het lichaam van topsporters vereisen maximale inspanning en energie en lopen hierbij dus extra risico op blessures. Wij hebben bijzondere expertise in het begeleiden en revalideren van sporters en topsporters. Op vlakken zoals trainingsmethoden, fysiotherapie, tactiek etc. vindt constant vernieuwing plaats. Om deze vernieuwing en innovatie te bereiken, heeft B&B Healthcare het topsport revalidatie programma (TRP) ontwikkeld tot een basisprogramma dat voor iedereen toegankelijk is.

Wij werken o.a. met:

  • Nederlands Beachvolleybal team vrouwen met van Iersel en Stubbe;
  • Eredivisie voetbal vrouwen van ADO Den Haag;
  • Voetbalclub DHC;
  • Judo Wereldkampioen onder 18 Simeon Catharina;
  • En overige topclubs in regio Den Haag en omstreken.

Geef een reactie