Erotiek & Relatie

erotiek en relatie

Waar in het begin van de relatie de vonken eraf sprongen, merken de meeste stelletjes naar verloop van tijd een verandering in de relatie. Lust verandert in liefde en de hete seks avondjes veranderen in avonden die jullie samen al knuffelend doorbrengen op de bank.

Elke man of vrouw is natuurlijk op zoek naar geborgenheid, intimiteit en het gevoel dat jullie door dik en dun achter elkaar staan in een relatie. Toch zal je de behoefte blijven houden om te genieten van heerlijke stomende seks. Het is dan ook belangrijk dat jullie van elkaar blijven genieten en niet jullie seksleven laten leiden door eenvoud en de welbekende sleur.  

Seks is goed voor de relatie en je gezondheid

Dat seks voordelen heeft op je gezondheid is algemeen bekend. Zo is het de ideale remedie tegen stress, verminder je de kans op hartproblemen, verbrandt je een hoop calorieën en ervaar je meer energie en zelfvertrouwen als je regelmatig seks hebt. Naast de vele gezondheidsvoordelen zijn er natuurlijk ook een aantal positieve invloeden die een bevredigend seksleven op je relatie hebben. Als je partner verzadigd is door de seks, is de kans kleiner dat hij of zij buiten de deur op zoek gaat naar voldoening. Daarbij is seks de ideale manier om de diepgaande connectie die jullie hebben te bevestigen. Genoeg redenen dus om regelmatig met je partner het bed in te duiken en de liefde te bekrachtigen.

Tips om je relatie spannend te houden

Vroeg of laat komt er bijna in elke relatie wel voor dat er minder naar elkaar om wordt gekeken en jullie een stuk minder vaak samen in bed belanden. Het is dan zaak om jullie seksleven uitdagend en spannend te houden en zo weer van elkaar kunnen genieten. Om je op weg te helpen vind je hieronder een aantal erotische tips om je ‘vastgelopen’ seksleven te voorzien van een nieuwe impuls.

  • Bespreek elkaars wensen. Vaak in een relatie worden dezelfde standjes herhaald en zijn er maar weinig nieuwe impulsen. Door bespreekbaar te maken wat je partner graag een keer zou willen proberen, kun je hier tijdens de seks rekening mee houden.
  • Denk niet alleen aan jezelf, maar zet je partner is een avondje in het zonnetje in bed en focus je voornamelijk op zijn of haar genot.
  • De kunst van verleiden is zeker voor stelletjes een goede manier om de relatie uitdagend te houden. Verras je partner eens met een sexy lingerie setje of steek de kaarsjes aan en maak er een romantische avond van.
  • Introduceer eens een seksspeeltje bij je partner. Speeltjes openen deuren naar nieuwe vormen van seksbeleving en biedt de mogelijkheid om samen te genieten van een willekeur van erotische artikelen.
  • Ook al hangt er in sommige huishoudens nog een zweem van taboe over, BDSM is toch echt een pikante manier om meer erotisch genot te beleven. Geïnspireerd door de populariteit van Fifty shades of Grey vinden steeds meer mannen en vrouwen het spannend om BDSM in ieder geval een keer te proberen. Gooi eens een balletje op bij je partner, je merkt gauw genoeg of je partner hiervoor openstaat. De instap hoeft ook niet groot te zijn, een zweepje of een blinddoek kan jullie seksleven al een boost geven.

https://www.sexshopcity.nl/

Geef een reactie