Een partner zoeken door het ontmoeten van singles bij jouw in de buurt

partner zoeken

Voor diegenen die gepassioneerd zijn over iets specifieks, voorbeelden zijn literatuur, theater of juist motor rijden). Ga daarom op zoek naar groepen en gemeenschappen die voorzien in dezelfde behoefte als het gaat om hobby’s en interesses. Wellicht zijn er in de buurt evenementen en bijeenkomsten die al op jouw zitten te wachten.

Voor diegenen die buiten de steden wonen met minder inwoners, kun je misschien samen met de speciaalzaak een initiatief opzetten om een gemeenschap op te zetten. Hier kunnen jullie beiden van profiteren. Jij het sociale aspect en de speciaalzaak vergroot zijn potentiele klantenbestand. Een andere optie is om het via een nationaal orgaan te spelen, en pitchen dat je graag een lokale aftakking zou willen opzetten binnen je eigen buurt.

Volg een opleiding of studie

Als je nu een bijscholing zoekt van je huidige professie, van je hobby je werk maken of gewoon werken aan je skills. Kun je terecht bij verschillende aanbieders van opleidingen en workshops. Zo zit je direct bij een groep met gemeenschappelijke interesse en aspiraties. Dit schept direct een band en heb je onmiddellijk is om over te praten zonder iets van elkaar te weten. Over een ijsbreker hoef je dus alvast geen zorgen te maken.

Ontmoet mensen op openbare plekken

Er is een reden waarom publieke plekken niet direct wordt genoemd als het gaat om mensen te ontmoeten. Niet alleen is het een vage omschrijving, maar zijn het ook plekken waar mensen langs elkaar heen bewegen. In eigen gedachten of juist niet gefocust op het ontmoeten van andere mensen. Je weet nooit wie je tegenkomt in het openbaar vervoer, boekenwinkel of tijdens het boodschappen doen. Small talk is nooit weg en kan je ver brengen. Zorg bij het initiëren van de small talk dat het speels, spontaan en vooral luchtig is.Niemand zit te wachten op een vreemdeling met een verborgen agenda. Verwacht daarom niks van een small talk en denk al helemaal niet na over de uitkomst.Wordt je raar aangekeken, of slechts een beleefde grimas? Geen probleem, wantje had geen verwachting om mee te beginnen. Blauwtjes lopen bestaat niet.

Geef een reactie