DJ voor uw bruiloft, bedrijfsfeest of andere evenement?

Bruiloft DJ

U bent opzoek naar de perfecte DJ voor uw bruiloft maar heeft geen idee hoe het werkt?
Wij hebben ervaring in meer dan 300 bruiloften en helpen u graag op weg.

Onze bruiloft DJ show boekt u inclusief licht en geluid op maat, wat betekend dat we u zullen vragen welke locatie u trouwt, omdat we vrijwel elke locatie in het noorden wel kennen, weten we ook precies hoeveel en wat we mee moeten nemen voor een mooie en goede show.

Onze show bestaat uit professionele apparatuur en bestaat voor 100% uit LED verlichting, dit is niet alleen energiezuinig maar ook erg sfeervol.

Zo kunnen wij uw feestlocatie nog sfeervoller maken.

Een bruiloft bestaat vaak uit vele doelgroepen bij elkaar, van kinderen tot opa’s en oma’s. Onze DJ speelt hier op een enthousiaste manier op in en heeft op een leuke manier interactie met het publiek. Overal zorgen we voor een volle dansvloer.

voor meer informatie over onze bruiloft dj show verwijs ik u graag door naar onze website: www.dmmusic.nl/bruiloft-dj

dmmusic.nl

Bedrijfsfeest

Organiseert u binnenkort een bedrijfsborrel of een personeelsfeest? dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij hebben veel ervaring met bedrijfsfeesten en helpen u graag om van een “gewoon” bedrijfsfeest een knalfeest te maken.

Van het gezellig kletsen met collega’s bij binnenkomst tot een swingend einde en gezellig dansen op de dansvloer, onze DJ neemt uw wensen met u door, zodat hij weet hoe u de perfecte avond voor u ziet.

Wilt u een rustig begin? geen probleem. de DJ blijft dan eerst op de achtergrond en zorgt in de loop van de avond voor een volle dansvloer.

Ook kunt u verzoeknummers aanvragen bij de DJ, door de moderne techniek heeft onze ervaren bedrijfsfeest DJ een ongekend groot database aan muziek.

wilt u meer weten over onze bedrijfsfeest dj show? kijk dan eens op onze website: www.dmmusic.nl/bedrijfsfeest-dj

Geef een reactie