De glasvezelverbinding is zo nieuw niet meer (OM5)

OM5

Nog niet iedereen kent de nieuwste internetverbinding via glasvezel nog, maar een nieuwe soort verbinding ligt alweer klaar. De nieuwe manier van internet, die OM5 heet, is eigenlijk een toevoeging op de huidige glasvezelverbinding. Waar je bij de komst van glasvezel nog weleens een aanpassing in het huis moest doen is dit nu niet meer nodig. Het aanschaffen van de OM5-verbinding is dus een makkelijkere keuze als toen met de glasvezelverbinding. De echte voordelen van de OM5 heb ik nog niet kunnen vinden, maar een aantal dingen weten we wel al. Dat heeft net als de verbinding zelf een toevoeging op de huidige glasvezelverbinding.

Verbeteringen

Waar de glasvezelverbinding in mijn ogen eigenlijk de ideale oplossing was, is de OM5 daar nog een verbetering op. Net als bij telefoons zijn er geen grote veranderingen meer, elk jaar komt er wel een nieuwe telefoon uit, maar als we kijken naar de daadwerkelijke veranderingen valt dat toch wel weer mee. Zo werkt dat ook met de glasvezelverbinding. Dat begon met de OM3 verbinding, en daarmee zijn daar dus verbeteringen op gekomen. De verbeteringen zullen dus vooral op de snelheid zitten, en ook de stabiliteit zal verbeterd worden.

OM5 aanschaffen

Een OM5 verbinding aanschaffen kun je het beste doen bij een specialist. Deze specialisten weten precies wat je het beste kunt doen voor een bepaalde prijs. Zo krijg je bijvoorbeeld advies over hoe je jouw internetverbinding kan verbeteren, bieden ze jou de beste producten en willen je ook nog helpen bij het aansluiten ervan. Mocht je een handig persoon zijn, dan is het ook mogelijk om zelf deze verbinding aan te schaffen en te installeren.

Contact opnemen

Als je nu meer informatie wil hebben over deze voordelen, en over welke kabels je het beste aan kunt schaffen, dan kun je het beste even op het internet kijken. Anders kan je ook telefonisch contact opnemen.

Geef een reactie