Complete Maaltijd

verse groenten kant en klaar gezond dineren

Wie kent het niet, geen tijd om boodschappen te halen, geen tijd om te koken en om nou iedere avond eten te bestellen! Daar zit je ook niet op te wachten. Het is ongezond en voldoet niet aan je dagelijks behoefte vitamines en mineralen. Wij van CompleteMaaltijd.nl bieden jou diverse kant en klare maaltijden voor ieder moment van de dag. Voor bij het ontbijt, voor tussen de middag en voor het avond eten een gezonde maaltijd. Gebalanceerde maaltijden of een snelle snack!

Kant en klare maaltijd

Elke maaltijd voldoet aan je dagelijkse behoefte vitaminen en kilocalorieën en zijn er in diverse varianten om geen eentonig eetpatroon te creëren. Enkele voorbeelden van onze maaltijden zijn: Atkins Cuisine Pasta FusilliWeight Care Groenten & Noedels, Slim Rijst 200gr en diverse andere producten.

Bestel gemakkelijk voor 16:30 en je hebt het product morgen in huis, klaar om geserveerd te worden.

Foodboxen

Naast de welbekende kant en klare maaltijd verpakkingen bieden wij nu ook foodboxen en maaltijdboxen aan. Deze worden voor jou gemaakt door bekende merken als HelloFresh, FoodWeLove en Mathijs maaltijdbox service. Al deze pakketten worden met zorg voor jou samengesteld en alleen de beste producten worden geleverd. Indien de boxen vlees producten bevat wordt deze uiteraard gekoeld vervoerd een aangeleverd.

Om er zeker van te zijn kan je bij de diverse aanbieders kiezen op welke dagen de box geleverd moet worden en op welk adres. Voor een complete uitleg en alle mogelijkheden kun je kijken op onze site onder foodboxen.

Bezoek de website

One thought on “Complete Maaltijd

Geef een reactie