Bowlen Utrecht

bowlen utrecht

Bij ons heeft u maar liefst keuze uit 12 bowlingbanen. Waar heb je dit nu nog meer? Bijna alleen bij Bowlen Utrecht is dit te vinden. Naast onze normale banen hebben we ook nog een aantal banen in compleet junglesfeer. Dit is voor kleine kinderen natuurlijk enorm leuk om daar een bal te gooien. Zelfs de kegels zijn helemaal in de stijl van jungle. Een bal gooien bij onze bowlingbaan is een groot feest. Kom met je hele gezin hier een potje bowlen en geniet van al het moois dat we te bieden hebben. Het kan bijna niet anders dan een onvergetelijke avond worden.

Één groot feest bij Bowlen Utrecht

Als we zeggen een groot feest, bedoelen we ook rook en partylampen, lasers, flatscreens en meer. Dit zijn allemaal dingen die erg leuk zijn voor een feest bij Bowlen Utrecht. Het kan bijna niet anders dan een onvergetelijke avond worden bij onze bowlingbaan. Deze lampen en flatscreens zetten we niet altijd aan, dit doen we alleen bij echt feestelijke avonden. Dit is op vrijdag en zaterdagavond zeker. Dit noemen we late night bowlen bij ons. De laatste twee uren van deze avond zijn helemaal in stijl en zorgen voor een onvergetelijke avond. We hebben ook verschillende arrangementen die u bij ons kunt bestellen. Dit is vaak een combinatie van bowlen en lekker eten. Naast verschillende arrangementen hebben we ook een speciale 1-2-3 deal. Hierbij kunt u 1 uur bowlen en daarna 2 uur steengrillen. In de totale drie uur, kunt u gebruik maken van onbeperkt consumpties. Op die manier wordt dit een leuke ervaring om te komen bowlen bij ons.

Voor iedereen plezier

Voor het hele gezin is bowlen Utrecht een groot feest, van de allerkleinste bij de junglebanen tot de jongeren die op vrijdag voor het stappen een balletje komen gooien.

Geef een reactie