Biercafé

Biercafé

Wanneer u opzoek bent naar een sfeervol biercafé in de Randstad, bent u bij ons aan het juiste adres. In het hartje van Delft op een prachtige plek is een heerlijk café te vinden, waar verschillende bieren worden geschonken. In dit artikel willen we u alles vertellen over onze bieren en welke we allemaal schenken. U bent bij ons aan het juiste adres voor verschillende bieren. Ook voor een feest, kunt u ons café afhuren. Dit kan een feest zijn voor persoonlijke doeleinden of een feest die u geeft voor het hele personeel.

Kom genieten in ons Biercafe

Een sfeervol terras in combinatie met lekker biertje? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bij ons biercafé kunt u genieten van een speciaal biertje uit België in combinatie met een goed terras. Ook kunt u heerlijk binnen zitten. Ons café telt 43 verschillende bieren. Deze zijn gecombineerd in een fles of op de tap. In dit artikel vertellen we u over een aantal bieren die bij ons erg populair zijn. Zo hebben we op de tap Jupiler pils, maar ook speciaal bieren zoals Leffe en La Chouffe. Ook hebben we sinds kort Duvel op de tap. Wilt u liever een biertje uit een fles drinken? Dat kan ook allemaal bij ons café in het hartje van Delft. Zo hebben we Dikke Mathilde. Nee dit is geen scheldwoord, maar dit is een heerlijke speciaal biertje met 6 procent alcohol. Deze werd oorspronkelijk gebrouwen in opdracht van liefhebbers uit het kustplaatsje Oostende. De naam dankt zich aan het beeld van “de zee”. Deze is afgebeeld op het etiket.

Probeer eens iets anders

Kom naar ons Biercafé en laat u verrassen door verschillende bieren uit de omgeving en verder. Het café is echt nog lekker bruin van binnen en het is er warm en gezellig.

Geef een reactie